Една от известните публични личности на Апенините отново прикова вниманието върху

...
Една от известните публични личности на Апенините отново прикова вниманието върху
Коментари Харесай

Силвио Берлускони се ожени за трети път, булката е по-млада с половин век

Една от известните обществени персони на Апенините още веднъж прикова вниманието върху себе си.

Бившият министър председател на Италия Силвио Берлускони сключи брак за трети път. Избраницата Марта Фашина е с 53 години по-млада от 85-годишния медиен необут, който направи впечатляваща кариера в политиката.

Родената в Калабрия младоженка е народен представител от партията на Берлускони " Форца Италия ". Те живее със Силвио повече от две години, само че до момента той настойчиво отклоняваше желанието ѝ да се венчаят, написа Novini.bg.

32-годишната Марта измести предходната избраница на експремиера Франческа Паскале, която беше по-млада с 49 година от милиардера. Фашина даже си татуира буквите С.Б. в символ на любовта си към Берлускони. В предишното тя е работила във фондацията „ Милан ”, откъдето датира и познанството ѝ с някогашния министър председател. Фашина беше определена за народен представител от „ Форца Италия ” през 2018 година

В последна сметка Марта още веднъж не сбъдва изцяло фантазията си, тъй като сватбата ѝ през уикенда е алегорична. Двамата с Берлускони не са сключили цивилен брак, тъй като петте деца на някогашния министър председател са изрично срещу.

Все отново Силвио и любовницата му си размениха брачни халки във вила Джернето на милиардера, която се намира в Лезмо. На тържеството участваха 60 посетители, най-вече съратници на политика. От децата му липсвал единствено най-големият наследник, който обяснил отсъствието си със боязън да не се болести с ковид. 

До последно сватбената гала била под въпрос, тъй като множеството другари на Берлускони го убеждавали, че поради войната в Украйна тържеството ще се одобри като " гуляй по време на чума ".

Марта обаче заплашила, че ще се изнесе, откакто един път към този момент сватбата била отсрочена.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР